Σύστημα Laser Nordly’s Ellipse by Candela

Το σύστημα laser Nordly’s είναι πιστοποιημένο από τον FDA και κατασκευασμένο από την Ellipse, μία εταιρία με 20ετή εμπειρία στην κατασκευή των laser ιατρικής αισθητικής και της τεχνολογίας IPL σε συνεργασία με την γνωστή εταιρία Candela.

Το σύστημα εστιασμένου φάσματος Nordly’s καθώς και τα πρωτόκολλα θεραπειών που εφαρμόζονται είναι πιστοποιημένα από τον FDA και με πιστοποιήσεις Medical CE και οι λύσεις που προσφέρει είναι κορυφαίας αποτελεσματικότητας με υψηλό δείκτη ασφάλειας και μηδενικές παρενέργειες.

Το πρωτοποριακό σύστημα Nordly’s είναι η πιο σύγχρονη τεχνολογία laser, καθώς συνδυάζει την αποτελεσματικότητα 4 διαφορετικών laser σε έναν μόνο παλμό, χωρίς παρενέργειες. Tο σύστημα έχει τη δυνατότητα να “απομονώνει τα μη χρήσιμα και πιθανόν επιβλαβή μήκη κύματος.
H δέσμη φωτός που εκπέμπεται από το σύστημα, προτού έρθει σε επαφή με την επιδερμίδα, έχει φιλτραριστεί περνώντας δια μέσου ενός συστήματος «φιλμ» νερού, ώστε τα επιβλαβή μήκη κύματος έχουν προ-απορροφηθεί και έτσι επιτυγχάνεται το μέγιστο αποτέλεσμα με τον πιο ασφαλή τρόπο.

Πρόκειται για μια πρωτοποριακή και άκρως αποτελεσματική μέθοδο θεραπείας διαφόρων δερματικών βλαβών, χωρίς να αφήνει ουλές ή διάφορα μετεγχειρουργικά σημάδια, αφού δεν καταστρέφει τον υγιή ιστό του δέρματος.

ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ

ΚΛΕΙΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

  

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Παρέχοντάς μας αυτές τις πληροφορίες, συναινείτε να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

English English Greek Greek