Φωτοανάπλαση

Φωτοανάπλαση με το Nordly’s Ellipse by Candela. Αποκαλύψτε την εσωτερική σας ομορφιά με την καινούργια τεχνολογία εστιασμένου φάσματος για Δυχρωμίες και Πανάδες.

Η φωτοανάπλαση με laser Nordly’s Ellipse είναι μια μη-τραυματική διαδικασία που στοχεύει στην ερυθρότητα, δυσχρωμίες δέρματος. Την ίδια στιγμή βελτιώνει σημαντικά την υφή, την ποιότητα της επιδερμίδας και δίνει φωτεινότητα ανεξάρτητα από το χρώμα της.

Η θεραπεία αφαιρεί τα στρώματα της επιδερμίδας που πρέπει να θεραπευθούν και διεγείρει την ανάπτυξη νέων κυττάρων αυξάνοντας την παραγωγή κολλαγόνου, ώστε η επιδερμίδα να έχει υγιή όψη και απαλότητα.

Η φωτοανάπλαση είναι μία θεραπεία που δεν είναι επεμβατική και επιθετική, ούτε καταστρέφει την επιδερμίδα, και παράλληλα δίνει στο δέρμα μια εικόνα πιο φωτεινή, σφριγηλή και νεανική, ενώ ταυτόχρονα αφαιρεί τις δυσχρωμίες που κάνουν το πρόσωπο και το λαιμό ή τα χέρια να φαίνονται πιο γηρασμένα και θαμπά.

Η ιατρός και το εκπαιδευμένο προσωπικό του ιατρείου έχουν μεγάλη εμπειρία και εκπαίδευση στις θεραπείες της φωτοανάπλασης και χρησιμοποιώντας το συγκεκριμένο σύστημα laser, εφαρμόζουν το απολύτως ελεγχόμενο βάθος, εξασφαλίζοντας έτσι ασφάλεια και μηδενικές παρενέργειες στη διαδικασία.

ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ

  • Δυσχρωμίες, πανάδες, μεμονωμένες κηλίδες σε πρόσωπο, ντεκολτέ, χέρια.
  • Ευρυαγγείες.
  • Ερυθρότητα στο πρόσωπο και το ντεκολτέ.
  • Φωτογήρανση.
  • Τραχύ δέρμα με πόρους.

Μας Ρωτάτε Συχνά

Πόσο ασφαλής είναι η θεραπεία ;
Τι πρέπει να περιμένω μετά τη θεραπεία;
Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;

ΚΛΕΙΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

  

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Παρέχοντάς μας αυτές τις πληροφορίες, συναινείτε να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

English English Greek Greek