Προσφορά Θεραπεία Ακμής

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΚΜΗΣ ΚΑΙ ΡΟΔΟΧΡΟΥΣ ΑΚΜΗΣ

Αντιμετωπίστε τα συμπτώματα της Ακμής και της Ροδόχρους Ακμής με το υπερσύγχρονο σύστημα laser εστιασμένου φάσματος που θα βρείτε στο ιατρείο μας, Nordly’s Ellipse by Candela!

Ρωτήστε μας για την ΠΡΟΣΦΟΡΑ του μήνα

Με το εγκεκριμένο από τον FDA σύστημα laser τελευταίας γενιάς, μπορείτε να καταπολεμήσετε τα συμπτώματα της ακμής χωρίς φάρμακα και παρενέργειες, ενώ είναι κατάλληλη για κάθε ηλικία. Η θεραπεία Ellipse μειώνει την παροχή αίματος στο σμηγματογόνο αδένα, επιβραδύνοντας την παραγωγή σμήγματος. Το φως έχει επίσης την ικανότητα να σκοτώνει άμεσα μερικά βακτήρια P. acnes.

Για να γίνει αυτό, οι σύντομες και ασφαλείς ρίψεις Εστιασμένου Φάσματος κατευθύνονται στο δέρμα. Το σύστημα φιλτράρει το φως ώστε τα μήκη κύματος που χρησιμοποιούνται, να απορροφηθούν από την αιμοσφαιρίνη στα αιμοφόρα αγγεία που τροφοδοτούν τους σμηγματογόνους αδένες.

Μια τυπική θεραπεία απαιτεί συνολικά 4-5 συνεδρίες σε απόσταση μεταξύ τους ενός μήνα. Η κάθε συνεδρία διαρκεί περίπου 30 λεπτά, δεν απαιτούνται αναισθητικές κρέμες και είναι πιθανόν να εμφανιστεί μια ήπια ερυθρότητα μετά τη θεραπεία. Τα μέγιστα αποτελέσματα επιτυγχάνονται σε φλεγμονώδη ακμή, με πόνο, και αυξημένα σπυράκια.

Η θεραπεία Ellipse για τη ροδόχρους ακμή είναι ασφαλής, με δράση αντιφλεγμονώδη και αντιβακτηριακή, και πραγματοποιείται ακόμα και σε εποχές με ηλιοφάνεια. Το εστιασμένο φως που εκπέμπεται από το Laser διοχετεύεται σε συγκεκριμένα σημεία και μετατρέπεται σε θερμότητα, η οποία απορροφάται από την αισμοσφαιρίνη των αιμοφόρων αγγείων του προσώπου, εξαφανίζοντας σταδιακά τα αγγεία.

Έτσι καταπολεμά την ερυθρότητα που εμφανίζεται διάχυτη στο πρόσωπο και τις ευρυαγγείες που δημιουργούνται, ως σύμπτωματα της ροδόχρου νόσου. Ανάλογα με την ένταση των συμπτωμάτων, συνολικά οι συνεδρίες που απαιτούνται κυμαίνονται από 4 – 6 συνεδρίες σε μεσοδιάστημα ενός μήνα.

ΚΛΕΙΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

  

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Παρέχοντάς μας αυτές τις πληροφορίες, συναινείτε να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

English English Greek Greek