Δερματολόγος Κωνσταντίνα Παπαθανάση

mainone1

Dr. Κωνσταντίνα Παπαθανάση

“Αντιμετωπίζουμε επιστημονικά κάθε ιατρικό ή αισθητικό πρόβλημα και με την εξατομίκευση που απαιτείται σε κάθε περίπτωση, ούτως ώστε να επιτυγχάνουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Πράγματι, η ομορφιά και η υγεία του δέρματος είναι ο βασικός στόχος της λειτουργίας μας.”

Η ιατρός Κωνσταντίνα Παπαθανάση γεννήθηκε στην Αθήνα και αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου εισήχθη κατόπιν Πανελληνίων εξετάσεων.

Εκπλήρωσε τη θητεία της ως Αγροτική Ιατρός στο Περιφερειακό Ιατρείο Ασωπίας Βοιωτίας και στο Χειρουργικό Τμήμα του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Θηβών όπου παρέμεινε για 2 χρόνια. Στη συνέχεια, ειδικεύτηκε στην Παθολογία, στην Παθολογική Κλινική του Γεν. Νομαρχιακού Νοσοκομείου Θηβών για 2 χρόνια.

Για την ειδικότητα της Δερματολογίας – Αφροδισιολογίας επέλεξε το πιο εξειδικευμένο Δερματολογικό κέντρο στην Ελλάδα, το νοσοκομείο «Ανδρέας Συγγρός» όπου και παρέμεινε ως ειδικευόμενη Δερματολόγος από το 1997 έως το 2000, όπου και έλαβε τον τίτλο της Ιατρικής Ειδικότητας της «Δερματολογίας – Αφροδισιολογίας».

Ειδικότητα / Εξειδίκευση / Μετεκπαιδεύσεις

Το 2001 έκανε ειδική εκπαίδευση στη Χειρουργική στο University of Witwatersrand στο Γιοχάνεσμπουργκ και το 2003 μετεκπαιδεύτηκε στο Tulane University Νέας Ορλεάνης (ΗΠΑ) στην κλινική δερματολογία και στη δερματοχειρουργική.

Έχει εκπαιδευτεί στην εφαρμογή laser (Alexandrite, Nd Yag, CO2) και σε τεχνολογίες όπως ραδιοσυχνότητες και υπέρηχοι.

Στα αντικείμενα εκπαίδευσής της ανήκουν οι θεραπείες αντιγήρανσης, η κοσμητική δερματολογία, καθώς και η παιδοδερματολογία.

Έχει αρθρογραφήσει σε πολλά περιοδικά για θέματα που αφορούν στην κλινική και αισθητική δερματολογία. Επιμορφώνεται συνεχώς για τις νέες μεθόδους της ειδικότητά της, ενώ έχει συμμετάσχει σε πολλά διεθνή και ευρωπαϊκά συνέδρια.

Από το 2000 είναι μέλος της Ελληνικής Δερματολογικής Εταιρίας και της Ελληνικής Δερματοχειρουργικής Εταιρίας.

Από το 2001 έχει το δικό της ιατρείο και παρέχει υψηλής ποιότητας ιατρικές υπηρεσίες αλλά και υπηρεσίες κοσμητικής δερματολογίας, σε ένα χώρο με άρτιο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό και άρτια εκπαιδευμένους συνεργάτες.

English English Greek Greek