Νήματα Προσώπου

Όσο περνούν τα χρόνια, η επιδερμίδα σταδιακά χάνει την ελαστικότητά της και παρατηρείται χαλάρωση σε περιοχές του προσώπου, όπως στα μάγουλα, στο περίγραμμα του προσώπου, ή και στην περιοχή του λαιμού κάτω από το πηγούνι.

Τα νήματα προσώπου είναι η κατάλληλη θεραπεία για την ανόρθωση του δέρματος χωρίς νυστέρι και τα αποτελέσματά τους θυμίζουν τα αποτελέσματα ενός διακριτικού Lifting χωρίς όμως να γίνεται χειρουργείο.

Πρόκειται για μια μη επεμβατική, αλλά πολύ αποτελεσματική μέθοδο ανόρθωσης του προσώπου και λαιμού, που διαρκεί λίγη ώρα και σας χαρίζει μια αναζωογονημένη επιδερμίδα με νεανική όψη και αισθητά βελτιωμένη υφή δέρματος, χωρίς να αλλοιώνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Τα νήματα χωρίζονται σε δύο κατηγορίες, τα απλά PDO και τα νήματα COG ή με αναρτήσεις.

Νηματα PDO

Η θεραπεία με τα νήματα PDO είναι εξαιρετικά ασφαλή καθώς αποτελούν ένα δοκιμασμένο υλικό στην χειρουργική ιατρική για τη συρραφή τραυμάτων και πλέον προτιμάται και στην αισθητική κοσμετολογία.

Είναι απορροφήσιμα από τον ίδιο τον οργανισμό και ενισχύουν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, μέσω της ενεργοποίησης των ινοβλαστών.

Η τοποθέτησή τους είναι ανώδυνη με τη χρήση αναισθητικής κρέμας τοπικά στις περιοχές της εφαρμογής και τις επόμενες εβδομάδες «απορροφώνται» από τον οργανισμό, ενεργοποιώντας την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, ώστε να επιτευχθεί η σύσφιξη της επιδερμίδας και η μείωση των ρυτίδων.

Νηματα COG

Τα νήματα COG θεωρούνται ως η πλέον καινοτόμα μέθοδος αναίμακτης και μη επεμβατικής ανόρθωσης της επιδερμίδας. Τα νήματα με αναρτήσεις έχουν μικροσκοπικές ακίδες ώστε στο σημείο που τοποθετούνται να συγκρατούν την επιδερμίδα και να διορθώνουν την όψη της χαλάρωσης.

Η εφαρμογή γίνεται με μη επεμβατικό τρόπο και χωρίς πόνο, αφού η ιατρός εφαρμόζει τοπική αναισθησία στα σημεία που θέλουμε να θεραπεύσουμε. Εισάγεται το νήμα μέσω της βελόνας στο δέρμα όπου και παραμένει. Με αυτή την τεχνική δημιουργείται ένα πλέγμα κάτω από το δέρμα και βοηθά στην σύσφιξη και τη καλύτερη στήριξη του δέρματος, εξαλείφοντας το σημείο χαλάρωσης άμεσα. Παράλληλα, σταδιακά βελτιώνεται η υφή του δέρματος μέσω της διέγερσης που προκαλείται στους ινοβλάστες.

Το αποτέλεσμα είναι άμεσο ορατό και έχει διάρκεια από 8-12 μήνες. Τα νήματα που χρησιμοποιεί η ιατρός είναι ελεγμένα και φέρουν πιστοποίηση CE, γεγονός που τα καθιστά ασφαλή και πλήρως απορροφήσιμα από τον οργανισμό.

ΣΗΜΕΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

  • Στα ζυγωματικά.
  • Περίγραμμα προσώπου.
  • Ρινοπαρειακές αύλακες.
  • Ρυτίδες καπνιστή.
  • Λαιμός.
  • Μέτωπο (ανόρθωση φρυδιών)

Μετά τη Εφαρμογή

Εφόσον, η εφαρμογή γίνεται από έμπειρο και εξειδικευμένο ιατρό δεν υπάρχουν επιπλοκές και μερικές φορές μπορεί να δημιουργηθούν μικρά αιματώματα και οίδημα μετά την εφαρμογή για μικρό διάστημα.

Μας Ρωτάτε Συχνά

Συνδυάζονται με άλλες θεραπείες;

ΚΛΕΙΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

  

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Παρέχοντάς μας αυτές τις πληροφορίες, συναινείτε να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

English English Greek Greek