Μεσοθεραπεία Σώματος

Η Μεσοθεραπεία Σώματος είναι η θεραπεία η οποία δίνει λύση στις γυναίκες που θέλουν να απαλλαγούν από την κυτταρίτιδα και την επιδερμική χαλάρωση στο σώμα.

Η μεσοθεραπεία στο σώμα είναι μια ενέσιμη θεραπεία που μπορεί να εφαρμοστεί σε κοιλιά, μηρούς, γλουτούς και μπράτσα. Η μεσοθεραπεία γίνεται με τη χρήση ειδικής βελόνας η οποία περνάει στο δέρμα χρήσιμα υλικά για την αντιμετώπιση της χαλάρωσης και της κυτταρίτιδας. Η ιατρός ορίζει την περιοχή που θα γίνει η έγχυση και γίνονται ενέσεις σε απόσταση 5-10 εκατοστών.

Ανάλογα με το πρόβλημα που θέλουμε να επιλύσουμε και τις ανάγκες του σώματος, φτιάχνονται οι κατάλληλοι συνδυασμοί λιποδιαλυτικών, αγγειοπροστατευτικών, αγγειοτονωτικών, συσφικτικών ουσιών και βιταμινών, οι οποίοι εγχέονται κατευθείαν στο μεσόδερμα, προσπερνώντας το φραγμό της κεράτινης στιβάδας, όπου συνήθως σταματούν τα προϊόντα των κλασικών θεραπειών.

Η διαδικασία είναι εντελώς ανώδυνη, κατόπιν τοπικής εφαρμογής αναισθητικής κρέμας. Τα αποτελέσματα της μεσοθεραπείας στο σώμα είναι εμφανή από τη πρώτη κιόλας συνεδρία, χωρίς όμως η μία συνεδρία να καθίσταται ικανή να εξαφανίσει το πρόβλημα ολοκληρωτικά.

Σε συνεννόηση με την δερματολόγο και την ομάδα της, και εφόσον γίνει διάγνωση της περίπτωσης σας, θα οριστούν οι επόμενες συνεδρίες και ο χρόνος υλοποίησης τους.

ΚΛΕΙΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

  

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Παρέχοντάς μας αυτές τις πληροφορίες, συναινείτε να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

English English Greek Greek