Ευρυαγγείες στο σώμα

Οι ευρυαγγείες είναι τριχοειδή αγγεία τα οποία με γυμνό μάτι αντιλαμβανόμαστε ως «σπασμένα αγγεία». Εντοπίζονται ακριβώς κάτω από την επιδερμίδα και το χρώμα τους είναι συνήθως κόκκινο, μπλε ή ιώδες.

Οι ευρυαγγείες στο στο σώμα εμφανίζονται στο μέρος των ποδιών ως αποτέλεσμα συχνής ορθοστασίας ή περιττών κιλών. Βέβαια, η εμφάνιση τους μπορεί να οφείλεται και σε κληρονομικά ή ορμονικά αίτια (εγκυμοσύνη).

Στο ιατρείο μας, χρησιμοποιούνται δύο ειδών τεχνολογίας laser ως θεραπεία στις ευρυαγγείες του δέρματος, είτε στο πρόσωπο, είτε στο σώμα. Είναι μη επεμβατές θεραπείες για την εξαφάνιση των ευρυαγγειών.

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΜΕ LASER ΚΑΤΑ ΕΥΡΕΙΑΓΓΕΙΩΝ

Laser SWT Nordly’s Candela

Το laser SWT έχει κορυφαία αποτελέσματα σε αγγειακές βλάβες, όπως είναι οι ευρυαγγείες και τα αιμαγγειώματα.

Η τεχνολογία εστιασμένου φάσματος (SWT) εκπέμπει λευκό ορατό, υπεριώδες και υπέρυθρο φως και σε συνδυασμό με το ειδικό φιλτράρισμα που επιδέχεται το εκπεμπόμενο φως, τα χρωμοφόρα αγγεία απορροφούν τη μεγαλύτερη ενέργεια που απαιτείται για να γίνει η θεραπεία πιο ασφαλής και αποτελεσματική.
Η μελανίνη και η αιμοσφαιρίνη των αγγείων θερμαίνονται στους 70 C για 1ms, όπου καταστρέφονται αποτελεσματικά, χωρίς να επηρεάζεται το δέρμα γύρω από αυτά. Μετά την εφαρμογή της θεραπείας, οι ευρυαγγείες αποκτούν ένα πιο βαθύ κόκκινο ή πορφυρό χρώμα το οποίο υποχωρεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Laser Nd Yag Candela

Η ακτινοβολία που εκπέμπει το laser  απορροφάται από τις ευρυαγγείες, συγκεκριμένα από την αιμοσφαιρίνη του αίματος των αγγείων στα οποία εφαρμόζεται η θεραπεία. Η θερμότητα που παράγεται προκαλεί πήξη του αίματος μέσα στα αγγεία προκαλώντας την καταστροφή τους.
Τις επόμενες ημέρες μετά την εφαρμογή τα αγγεία αποβάλλονται με φυσικούς μηχανισμούς. Οι ευρυαγγείες μετά την εφαρμογή της θεραπείας, εξαφανίζονται οριστικά.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΜΕ LASER

Με την Laser θεραπεία:

  • Είναι μη επεμβατική άρα δεν αφήνει τομές ή ουλές.
  • Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.
  • Δεν είναι ενέσιμη επομένως δεν εισάγονται ξένες ουσίες στον οργανισμό, όλη η θεραπεία εφαρμόζεται επιφανειακά στο δέρμα.
  • Δεν χρειάζεται τοπική αναισθησία ή χορήγηση άλλων φαρμάκων ενάντια στον πόνο.
  • Οι ασθενείς μπορούν να επιστρέψουν άμεσα στις καθημερινές τους δραστηριότητες.
  • Αρκούν 2-4 συνεδρίες ανά μήνα για να εξαφανισθούν οριστικά οι ευρυαγγείες.
  • Μέτριος πόνος.

Αποτέλεσμα

15-20 ημέρες μετά την εφαρμογή
*Κατά προσέγγιση ανάλογα με τη περίπτωση

Μετά τη Θεραπεία

Χρήση αντηλιακού.

ΚΛΕΙΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

  

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Παρέχοντάς μας αυτές τις πληροφορίες, συναινείτε να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

English English Greek Greek