Θεραπεία για Ευρυαγγείες Προσώπου

Οι ευρυαγγείες είναι τριχοειδή αγγεία τα οποία με γυμνό μάτι αντιλαμβανόμαστε ως «σπασμένα αγγεία». Εντοπίζονται ακριβώς κάτω από την επιδερμίδα και το χρώμα τους είναι συνήθως κόκκινο, μπλε ή ιώδες.

Οι ευρυαγγείες προσώπου εμφανίζονται κυρίως κάτω από τα βλέφαρα, στα μάγουλα, τη περιοχή γύρω από τη μύτη και το πιγούνι. Κύριο αίτιο εμφάνισης τους είναι η υπερβολική έκθεση στον ήλιο αλλά και κληρονομικά αίτια ή ορμονικές διαταραχές.

Στο ιατρείο μας, χρησιμοποιούνται δύο ειδών τεχνολογίας laser ως θεραπεία στις ευρυαγγείες του δέρματος, είτε στο πρόσωπο, είτε στο σώμα. Είναι μη επεμβατές θεραπείες για την εξαφάνιση των ευρυάγγειων.

Laser SWT Nordly’s Candela
Το laser SWT έχει κορυφαία αποτελέσματα σε αγγειακές βλάβες, όπως είναι οι ευρυαγγείες και τα αιμαγγειώματα.
Η τεχνολογία εστιασμένου φάσματος (SWT) εκπέμπει λευκό ορατό, υπεριώδες και υπέρυθρο φως και σε συνδυασμό με το ειδικό φιλτράρισμα που επιδέχεται το εκπεμπόμενο φως, τα χρωμοφόρα αγγεία απορροφούν τη μεγαλύτερη ενέργεια που απαιτείται για να γίνει η θεραπεία πιο ασφαλής και αποτελεσματική.
Η μελανίνη και η αιμοσφαιρίνη των αγγείων θερμαίνονται στους 70 C για 1ms, όπου καταστρέφονται αποτελεσματικά, χωρίς να επηρεάζεται το δέρμα γύρω από αυτά. Μετά την εφαρμογή της θεραπείας, οι ευρυαγγείες αποκτούν ένα πιο βαθύ κόκκινο ή πορφυρό χρώμα το οποίο υποχωρεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Laser Nd Yag Candela
Η ακτινοβολία που εκπέμπει το laser απορροφάται από το αγγείο, συγκεκριμένα από την αιμοσφαιρίνη του αίματος των αγγείων στα οποία εφαρμόζεται η θεραπεία. Η θερμότητα που παράγεται προκαλεί πήξη του αίματος μέσα στα αγγεία προκαλώντας την καταστροφή τους.
Τις επόμενες ημέρες μετά την εφαρμογή τα αγγεία αποβάλλονται με φυσικούς μηχανισμούς. Οι ευρυαγγείες μετά την εφαρμογή της θεραπείας, εξαφανίζονται οριστικά.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΕΥΡΥΑΓΓΕΙΩΝ ΜΕ LASER

Η θεραπεία με Laser υπερέχει των άλλων τεχνικών επειδή:

  • Είναι μη επεμβατική άρα δεν αφήνει τομές ή ουλές.
  • Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.
  • Δεν είναι ενέσιμη επομένως δεν εισάγονται ξένες ουσίες στον οργανισμό, όλη η θεραπεία εφαρμόζεται επιφανειακά στο δέρμα.
  • Δεν χρειάζεται τοπική αναισθησία ή χορήγηση άλλων φαρμάκων ενάντια στον πόνο.
  • Οι ασθενείς μπορούν να επιστρέψουν άμεσα στις καθημερινές τους δραστηριότητες.
  • Αρκούν 1-2 συνεδρίες, σε μεσοδιάστημα ενός μήνα, για να εξαφανισθούν οριστικά οι ευρυαγγείες.

Συνεδρίες

1-3 συνεδρίες, σε μεσοδιάστημα ενός μήνα
*Κατά προσέγγιση ανάλογα με τη περίπτωση

Μετά τη Θεραπεία

Οι ευρυαγγείες εξαφανίζονται οριστικά.

ΚΛΕΙΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

  

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Παρέχοντάς μας αυτές τις πληροφορίες, συναινείτε να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

English English Greek Greek